Email
Facebook
Bericht ons

De Bentley Bentayga is een auto die er volgens het merk nooit zou komen. En toen hij uiteindelijk wél verscheen, zorgde hij voor het grootste verkoopsucces dat ze ooit hadden meegemaakt. En nú, na het vieren van het 100 jarig jubileum van het merk, speelt deze auto de hoofdrol bij het begin van de volgende 100 jaar. Waarom is dit de eerste auto van het nieuwe Bentley, wat maakt hem bijzonder en wat kost zoiets eigenlijk? Allard duikt in het verleden, heden én de toekomst van deze imposante SUV.
Meer weten over deze Bentley Bentayga Hybrid? https://bit.ly/3DGzaVK
Zelf een Bentley Bentayga samenstellen? https://bit.ly/3t81BXL

 

De autowereld is met een transitie bezig is. Alle auto’s worden op een manier elektrisch; soms hybride of plug-in hybride, maar soms ook volledig elektrisch met stroom uit een batterij of gemaakt uit waterstof. Maar nog steeds moeten we op een manier aan onze energie komen. En niet alleen voor onze auto, want ook bijvoorbeeld onze huizen doen mee aan de energietransitie. Total kennen we voornamelijk van tankstations, maar onlangs is de naam veranderd naar TotalEnergies en dat schijnt alles te maken te hebben mét die transitie. Wat houdt het in en wat betekent het voor ons?
Meer weten over TotalEnergies: https://bit.ly/3EvOcNM

 

In deze aflevering ook een Stipt Masterclass met een veel voorkomend probleem; kunststof, dat niet meer mooi is. Het gaat dit keer om een Mini die rondom wat bleekjes begint te worden. De oplossing? Het kunststof opnieuw spuiten. Een heel precies klusje, waar de tips van Rick van Stippent erg welkom bij zijn. Lukt het kijker Jules, om mét de hulp van Rick, de Mini weer de look te geven die de auto verdient?
Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/2SqOIq2

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering heeft een schitterende Rover voor je klaargezet. Een auto waar mensen als Margaret Thatcher en Queen Elizabeth op de achterbank hebben gezeten. Om in stijl te blijven, laat ook Nico zich rijden.
Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3phAx4F

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?
Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf