Email
Facebook
Bericht ons

De bruisende wijk El-Born in Barcelona is bekend om z’n smalle straatjes en vele hippe winkeltjes en cafeetjes, maar vanaf nu ook omdat er een hagelnieuwe volledige elektrische auto naar is vernoemd; de CUPRA Born. Wat maakt de auto zo bijzonder, hoe rijdt hij, en waarom zou je er nog dit jaar één willen? Andreas Pol zoek het voor je uit, óók op de heerlijke bergwegen rondom Barcelona.

Meer informatie over de CUPRA Born: https://bit.ly/3mZdvAv

 

Hyundai heeft weer een nieuwe SUV; een compacte SUV. Maar ze hadden de Kona toch al? Klopt, maar toch zag Hyundai ruimte voor nog een model; de BAYON. Waarom de komst van deze auto? Wat is er bijzonder aan? En waarom kan het een interessante keuze zijn? Stéphane Kox gaat op onderzoek. Meer informatie over de Hyundai BAYON: https://bit.ly/3p8wf3a

 

In de Stipt Masterclass, zie je de Saab van onze kijker Sandra – en die Saab heeft nógal doffe koplampen… Lukt het Sandra om, met de hulp van Rick van Stippent, haar Saab weer helder uit z’n ogen te laten kijken? Wie weet steek jij er ook nog wat van op!

Meer informatie over Stipt Polish Point: https://bit.ly/2SqOIq2

 

Klassiekerexpert Nico Aaldering kruipt in de huid van James Bond met de meest beroemde auto ter wereld; de Aston Martin DB5. Waarom is Nico zo wild van deze auto en waarom is zijn exemplaar extra bijzonder? Je ziet het in deze aflevering.

Meer informatie over Gallery Aaldering: https://bit.ly/3phAx4F

 

Blijf op de hoogte en volg ons op onderstaande social media kanalen:
► Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
► Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld
► Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autower…
► Pinterest: https://nl.pinterest.com/rtlautowereld/
► Podcast: https://spoti.fi/2REacjJ

 

Wil je meer informatie? Of heb je een leuke tip voor ons programma?
Laat een comment achter of neem contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf