Email
Facebook
Bericht ons

Het feestterrein waar we de Winterspecial filmen is het Kaunertal in Zuid-Tirol, een gebied met een prachtige bergweg die jou tot halverwege de piste brengt, terwijl je bossen, haarspeldbochten, stuwmeren en sneeuwmuren passeert. We geven een kijkje achter de schermen. Hoe en waar wordt de Winterspecial gemaakt?

Hotel Weisseespitze, centraal gelegen in het Kaunertal, is inmiddels onze vaste uitvalsbasis. In het Kaunertal ligt de Gletscherstrasse, een fijne bergweg die langs een prachtig stuwmeer naar het skigebied van de Kaunertaler Gletscher leidt.

Het 4-sterren hotel Weisseespitze ligt aan de voet van de Kaunertal Gletscher. Het is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie vol afwisseling, avontuur, plezier en ontspanning in de fascinerende bergen van Tirol. Het staat te boek als een rollihotel dat speciaal is ingericht voor mensen in een rolstoel. We praten met eigenaar Charly Hafele en zijn zoon Paul en vragen wat er zo bijzonder is aan het hotel en de omgeving. Ook wordt het hotel steeds verbeterd en ook die veranderingen zien we langskomen.

 
Meer informatie:
Hotel Weisseespitze

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf