Email
Facebook
Bericht ons

Liefhebbers kunnen binnekort weer naar MECC Maastricht, want daar vindt van 16 tot en met 19 januari het grootste klassiekerevenement van de Benelux plaats. Tijdens Interclassics Maastricht vind je meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten op meer dan 35.000 vierkante meter beursvloer. Er zijn clubs, je vindt er onderdelen en veilinghuis Coys gaat weer auto’s afhameren. Verder speciale aandacht dit jaar voor de epische ontwerpen van ‘vergeten’ automerken. Musea en privé-verzamelaars hebben daarom hun mooiste auto’s beschikbaar gesteld. Dat alles tijdens Interclassics Maastricht!

Forgotten Classics: Epic designs from the past
Tijdens de 27ste editie van InterClassics Maastricht zullen mooie herinneringen opgehaald worden aan de meest memorabele automerken die niet meer bestaan maar die prachtige ontwerpen hebben geproduceerd in het verleden. ‘Forgotten Classics’ is namelijk het thema van de oldtimerbeurs dit jaar. Epische modellen zoals de Talbot Lago, Hispano Suiza, Pegaso, Spyker, Minerva, Bristol, Horch, etc. zijn tijdens InterClassics Maastricht 2020 te bewonderen. Deze automobielen zijn beschikbaar gesteld door diverse internationale musea en privé verzamelaars.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in het MECC Maastricht. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Entreekaarten zijn online met korting te koop. Kaarten voor de Preview Dag (donderdag) zijn online € 25,00 in plaats van € 30,00 aan de kassa en de online prijs voor de overige dagen zijn voor volwassenen € 17,50 in plaats van € 20,00 aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis (in combinatie met minimaal 1 Preview of Regulier ticket). En voor wat voorpret – voor slechts 1 euro krijg je ook nog een AutoWeek Classics erbij!

Voor meer informatie en tickets:
InterClassics Maastricht

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf