Email
Facebook
Bericht ons

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november 2019 staat Brussels Expo in het teken van de allermooiste klassiekers, want dan vindt InterClassics Brussels 2019 daar plaats. Dit evenement is samen met InterClassics Maastricht één van de grootste klassiekerevents van de Benelux en ook dit jaar zijn er prachtige topstukken te bewonderen. Met ook dit jaar twee thema’s die de liefhebber nu al doen watertanden.

Great Italian Designers
De vijfde editie van InterClassics Brussels brengt een hommage aan vijf van de meest legendarische auto ontwerpers ooit. Een unieke verzameling van klassiekers ontworpen door Pininfarina, Bertone, Zagato, Touring en Ghia zullen te zien zijn van 15 tot en met 17 november 2019 op de Heizel tijdens InterClassics Brussels in Brussels Expo. De geschiedenis van deze ‘great Italian designers’ wordt in beeld gebracht door in totaal vijftien klassiekers.

Bentley Centenary
Naast het hoofdthema staat de 100ste verjaardag van Bentley in de spotlight als tweede thema van de oldtimerbeurs. De eeuw van Bentley: 100 buitengewone jaren, een prestatie die beslist de moeite waard is om te vieren. In 1919 schiep Walter Owen Bentley een bedrijf met een eenvoudig doel: bouw “een snelle auto, een goede auto, de beste in zijn klasse”. Dat leidende beginsel is sindsdien de motor van Bentley.

 

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019 in paleis 5, 6, 7 en 9 van Brussels Expo. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Entreekaarten zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 15,00 t.o.v. dag kassa prijs volwassenen € 17,50. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

 

Voor meer informatie en tickets:
InterClassics Brussels

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf