Email
Facebook
Bericht ons

ORGANISATIE BLIJ MET NIEUWE DATUM VOOR FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX VAN 3 T/M 5 SEPTEMBER 2021

Op de recent gepubliceerde kalender van de Internationale Autosport Federatie (FIA) en Formula One Management (FOM) staat de eerste uitgestelde editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gepland van 3 tot en met 5 september 2021. Gezien de wereldwijde belangstelling en de vurige wens van alle racefans om na 36 jaar bij de terugkeer van de Dutch Grand Prix aanwezig te zijn, hebben FIA en FOM gekozen voor een datum in september 2021, waarop de kans het grootst is dat alle tickethouders aanwezig kunnen zijn.

 

Circuit Zandvoort


Voorbereidingen gaan weer van start

Organisator van de Dutch Grand Prix en CM.com Circuit Zandvoort waren helemaal klaar voor de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2020. Beide partijen zijn blij met de nieuwe datum in 2021. Deze nieuwe datum vlak na de zomer, heeft als voordeel dat de piek van de zomervakanties achter de rug is, dat de kans groot is dat het weer goed is en dat de dan geldende corona-maatregelen beperkt zullen zijn. Met andere woorden, de organisatie is heel positief en bereidt zich voor om op deze datum een groot publieksevenement neer te zetten.

Sportief directeur Jan Lammers zegt: “De terugkeer van de Formule 1 naar Nederland is natuurlijk mogelijk gemaakt door gezond ondernemersinitiatief, maar vooral door de massale belangstelling van de vele racefans. De FOM is het met ons eens dat de Grand Prix van Nederland alleen georganiseerd moet worden met die duizenden fans op de tribunes in Zandvoort. Na 36 jaar moet hetThe Ultimate Race Festivalworden.”

 

Jan Lammers


Bewaar je ticket, geniet later

Alle toegewezen tickets, van de fans die in het voorjaar aangaven deze te willen houden, zijn geldig voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op deze datum. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk, via e-mail, geïnformeerd.

 

Dutch Grand Prix ruilt datum met Historic Grand Prix
Van 3 tot en met 5 september 2021 stond de Historic Grand Prix gepland op het CM.com Circuit Zandvoort. Dit evenement met klassieke bolides verschuift nu naar 16 tot en met 18 juli 2021. Het belangrijkste kampioenschap in dat weekend is die van het ‘FIA Masters Historic Formula One’, maar de fans kunnen dan ook genieten van de historische Formule 2 en Formule 3 races. Iedereen met een ticket voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, kan dit evenement met korting meemaken en zo alvast in de stemming komen op het volledig vernieuwde CM.com Circuit Zandvoort.

 

Meer informatie:

https://dutchgp.com/

 

 

 

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf