Email
Facebook
Bericht ons

Vanaf de eerste editie in 1999 heeft het Concours d’Elegance Paleis Het Loo één doel: de mooiste auto’s laten zien die er te vinden zijn. Voor de editie van 2019 verhuist het Concours d’Elegance van Apeldoorn naar een nieuwe locatie, het centraal gelegen Paleis Soestdijk. De locatie mag anders zijn, de basisingrediënten zijn hetzelfde: auto’s van wereldklasse in een koninklijke omgeving.

 

Het onbetwiste hoogtepunt van het evenement is het internationale concours. Op dit concours d’Elegance schitteren de pronktstukken van klassiekercollecties uit binnen- en buitenland. Een gerenommeerde internationale jury zal de auto’s beoordelen.

 

 

Toch is Concours d’Elegance méér dan een concours – veel meer. Centraal hierin staan de beroemde tuinen van het paleis, waar de Tour d’Elegance plaatsvindt. Dit is een ware belevingstoer, waarin actieve presentaties zorgen voor een ware experience. Niet alleen van het paleis en het landgoed, maar ook van mode, kunst, boeken en natuurlijk auto’s. De picknickweide zorgt voor een welkome onderbreking. Een picknickmand meenemen is niet nodig; de aanwezige foodtrucks voorzien in stijl in iedere behoefte.

 

Voor meer informatie en kaarten:
https://www.concourselegance.com/

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf