Email
Facebook
Bericht ons

Op zondag 15 september organiseert 4WD Magazine alweer de achtste editie van het 4WD Festival in Oss. Het 4WD Festival is hét outdoor/4×4/lifestyle evenement voor jong en oud!

Het 4WD Festival is een festijn, waar 4×4-automerken, leveranciers van accessoires en -equipment zich zullen presenteren, maar ook een evenement, waar alle facetten van de 4×4-autosport te zien zijn, maar ook alles, dat je nodig kunt hebben voor avontuurlijke vakantiereizen.

 

Daarnaast zullen er demo’s zijn met trial-, challenge-, snelheids- en Dakar-4×4’s en kunnen belangstellenden meerijden, of zelf (vrij) off-road rijden. Ook een 4×4-show hoort uiteraard bij het 4WD Festival: behalve talloze nieuwe 4×4’s zullen er ook diverse bijzondere 4WD-voertuigen op de ‘car catwalk’ worden geshowd. Verder zijn er horecapleinen, een ‘kids world’ en live optredens op het hoofdpodium.

Locatie van het 4WD Festival zal wederom de motorcrossbaan in Oss zijn, aan de Aengelbertlaan nummer 60. Wil je een lekker dagje uit, waar je meer dan waar voor je geld en enthousiasme krijgt, dan is het 4WD Festival het 4×4 evenement waar je bij moet zijn. Dus mis het niet, zondag 15 september in Oss, het 4WD Festival!

 

Voor meer informatie en tickets:
4WD Festival

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf