Email
Facebook
Bericht ons

In het tweede weekend van oktober is Rotterdam Ahoy voor de 16e keer ’the place to be’ voor de ultieme autoliefhebbers. Hou je van demo’s, actie en de meest bijzondere bolides? In Ahoy vind je meer dan 30.000 m2 aan showcars, shops en stands, live demoshows, race arena en nog veel meer.
 

100% Auto Live wordt dit jaar georganiseerd door 402 Automotive en 100% Auto Live wordt: 100% Supercars, 100% Performance, 100% Tuning, 100% Autosport en ook 100% American Cars! Meer dan 200 showcars kun je bewonderen op 100% Auto Live. Een mooie mix van supercars, sportscars, tuningcars, muscle cars, lowriders, dragracers, time attackers, stuk voor stuk auto’s die verre van standaard zijn en de een nog sneller en met meer pk’s dan de ander.

In de outdoor action arena vinden in Rotterdam Ahoy al jaren dikke driftshows plaats. Daar worden dit jaar onder andere de Burnout Madness en dragrace- en time attack-demo’s aan toegevoegd. Daarnaast zie je diverse stunts, caraudio demo’s, lowriders, stuntshows, revbattles en de mooiste carbabes.

Gaming is een niet weg te denken onderdeel van 100% Auto Live. In de Playzone kan je de nieuwste games spelen en blijf je op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van VR en E-sports. Én na het succes van vorig jaar zal de Robert Doornbos Grand Prix terugkeren op 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy. De leukste trapautorace van Nederland! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Inschrijven via www.robertdoornbosgrandprix.nl. Met dit onderdeel wordt geld opgehaald voor diverse goede doelen zoals het Sophia kinderziekenhuis en Stichting Kansarme Kinderen in Nederland. Op zaterdag 12 oktober zal de vrije training plaats vinden, en op zondag 13 oktober de race. Voormalig F1 coureur en TV-commentator Robert Doornbos zal uiteraard zelf beide dagen aanwezig zijn.

De 16e editie van 100% Auto Live, op 12 en 13 oktober in Ahoy, belooft weer een bomvol spektakel te worden. Voor het eerst vindt op de vrijdagavond ook een Preview & Business VIP Night plaats, zodat je als eerste in alle rust al het moois kan bewonderen.
 

Voor meer informatie en tickets:
100% Auto Live
100% Auto Live op Facebook
100% Auto Live in Ahoy Rotterdam

Aankomende events

Copyright © 2024 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf