Email
Facebook
Bericht ons

RTL Autowereld gaat vol gas z’n 17e TV-seizoen in met autogekken Marcella de Bie en JayJay Boske.

 

Tom Coronel, Allard Kalff en Andreas Pol krijgen versterking… en hoe! Het langstlopende autoprogramma op de Nederlandse televisie breidt z’n team uit met Marcella de Bie én JayJay Boske. Hoewel Marcella voor sommigen een onbekende naam zal zijn, is zij als ‘Nysira’ al jaren bekend in de online-wereld en inmiddels ver daarbuiten. JayJay Boske heeft al meerdere RTL-programma’s achter z’n naam staan met daarnaast een grote schare fans op Youtube.

 

 

Marcella de Bie (27 oktober 1990) maakte furore in de gaming-industrie en van gamer ‘Nysira’ groeide ze uit tot vlogger, live-streamer en presentatrice van grote e-Sports evenementen. Op de achtergrond kreeg haar passie voor auto’s steeds meer aandacht. Ze presenteerde auto-video’s online die ertoe leidden dat ze werd uitgenodigd voor bijzondere auto-introducties en -evenementen. Nu wordt die liefde voor auto’s, video én online gecombineerd in het nieuwe seizoen van RTL Autowereld.

“Met twee autogekke oudere broers én altijd de Formule-1 aan op zondag, is mijn jeugd overgoten met  autoliefde… Ik kan vallen voor het geluid van een auto, voor de vormgeving, maar ook voor het verhaal wat erachter zit. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik spontaan stop met praten als ik word afgeleid door een mooie of bijzondere auto… Dat wordt nog wat nu ik RTL Autowereld ga presenteren, haha!”

 

JayJay Boske (6 januari 1986) is professioneel rugbyspeler van origine, maar groeide via de BNN University uit tot presentator (en veel gevraagde kandidaat in meerdere TV-programma’s). In 2015 maakt hij de overstap naar RTL en presenteerde onder andere de Dakar Rally. Op de achtergrond groeiden z’n Youtube-abonnees mee. Op z’n kanaal vind je alles wat mannen boeit en dus ook heel veel video’s met auto’s.
“Auto’s kunnen gewoon ontzettend vet zijn. Iedereen vindt wat anders tof en dat is ook het mooie aan auto’s, maar lekkere wagens maken mensen enthousiast en blij. Samen met RTL Autowereld meer auto’s aan een groter publiek laten zien, is een erg gave kans.”

 

Het nieuwe seizoen van RTL Autowereld staat uiteraard in het teken van autonieuws en achtergrondverhalen, maar ook evenementen, klassiekers en bijzondere auto-gerelateerde onderwerpen komen ruim aan bod.

 

RTL Autowereld wordt wekelijks uitgezonden op zondag om 17.30 uur bij RTL7 en op zaterdag om 11.30 uur bij RTL4. Behalve op TV is RTL Autowereld komend seizoen ook te volgen via Youtube, RTLXL, Facebook, Instagram en Twitter. Op deze manier is op elk scherm, op elk platform, ieders favoriete video te vinden. 

 

Youtube: https://www.youtube.com/RTLAutowereld
RTLXL: https://www.rtl.nl/gemist/rtl-autowereld/
Facebook: https://www.facebook.com/RTLAutowereld/
Instagram: https://www.instagram.com/rtl.autowereld/
Twitter: https://twitter.com/rtl_autowereld/

 

RTL Autowereld wordt geproduceerd door PMG (Pilarczyk Mediagroep), dat sinds 1 juli 2018 wordt geleid door Carin van ’t Net en Tom Coronel.

Copyright © 2021 RTL Autowereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf